Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2016

Γιατί να διαλέξεις ένα Vintage νυφικόΕπιθυμία κάθε νύφης είναι να αισθάνεται όμορφη και ξεχωριστή με το δικό της ιδιαίτερο τρόπο την ημέρα του γάμου της!

Υπάρχει αλήθεια καλύτερος τρόπος να πετύχεις κάτι τέτοιο από το να φορέσεις ένα νυφικό vintage αισθητικής;

Μπορείς να διαλέξεις μέσα από διαφορετικά σχέδια πολλών δεκαετιών ώστε να βρεις το στυλ και τη φόρμα που σου ταιριάζει, γνωρίζοντας ότι καμία άλλη νύφη δεν θα φοράει το δικό σου νυφικό!

Τα πλεονεκτήματα των vintage νυφικών υπερτερούν απέναντι στα συμβατικά νυφικά στα παρακάτω σημεία κλειδιά:  • Καλύτερη ποιότητα κατασκευής, ειδικά αν μιλάμε για ένα φόρεμα της δεκαετίας του 50 και πίσω
  • Περισσότερη ποικιλία στυλ για να διαλέξεις
  • Αυθεντικότητα!
  • Τιμή (ενίοτε!)

Να φορέσεις  Λευκό ή όχι; 
                 
Οι σημερινές νύφες παρεκκλίνουν από το λευκό χρώμα περισσότερο από ποτέ. Ουσιαστικά δεν υπάρχει κανένας κανόνας που να αναγκάζει μια νύφη να φορέσει λευκό ή ένα bona fide (αυθεντικό) vintage νυφικό.
Από μεριάς παράδοσης, η ιδέα του λευκού χρώματος των νυφικών ξεκίνησε μόλις το 1840, όταν η Βασίλισσα Βικτωρία παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Αλβέρτο. Η Βασίλισσα ήθελε να σηματοδοτήσει μια βασιλεία λιτότερου βίου και τα λευκά φορέματα ήταν γνωστό πως ήταν πολύ φθηνότερα απ’ό,τι τα χρωματιστά. Πριν από αυτή την εξέλιξη, οι περισσότερες νύφες φορούσαν χρωματιστά νυφικά -σκούρο κόκκινο, πράσινο, μαύρο ή και μωβ χρώμα!

Όταν βέβαια διαλέγεις εσύ το χρώμα του νυφικού σου, καλό θα ήταν να συνυπολογίσεις την απόχρωση των μαλλιών σου, καθώς και τον τόνο της επιδερμίδας σου. Το ολόλευκο νυφικό ταιριάζει καλύτερα στις μελαχρινές και πιο μαυρισμένες νύφες. Νυφικά στο χρώμα του ελεφαντόδοντου ταιριάζουν ιδανικά στις κοκκινομάλλες με ανοιχτές επιδερμίδες. Τα σαμπανιζέ και κρεμ νυφικά ταιριάζουν με τις περισσότερες επιδερμίδες.

Δεν είσαι το μικρότερο νούμερο?

Η θεωρία λέει ότι τα vintage νυφικά ταιριάζουν στα μικρά νούμερα, μπορούν ωστόσο να αναδείξουν με επιτυχία κάθε σώμα. Ισχύει φυσικά ότι ορισμένες φόρμες νυφικών συγχωρούν περισσότερα απ΄ό,τι κάποιες άλλες! Για παράδειγμα, τα νυφικά που ράφτηκαν κατά το 1930 έχουν διαγώνια κοψίματα που κολακεύουν περισσότερο το σώμα και διευκολύνουν την κίνηση. Από το 1950, η παραγωγή νυφικών ξεκίνησε να γίνεται με μαζικότερο τρόπο και να υπάρχει διαθεσιμότητα σε όλο και περισσότερα μεγέθη.

Από τη στιγμή πάντως που ένα vintage νυφικό είναι κοντά στο μέγεθός σου, η προσαρμογή του από μια μοδίστρα δεν είναι κάτι δύσκολο και αξίζει να την εξετάσεις!
Τα vintage νυφικα είναι ένα μαγευτικό ταξίδι στο χρόνο και μια πολύτιμη κληρονομιά!


Εμπιστεύσου τα, χαρίζοντας την ιδιαίτερη γοητεία τους στην ημέρα του γάμου σου! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου